ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Εγγραφή στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής (Διαδικτυακή Μετάδοση)

Για συμμετοχή στο συνέδριο απαιτείται εγγραφή.

Το κόστος εγγραφής είναι 10€.


Επιλέξτε ιδιότητα για ρύθμιση κόστους συμμετοχής.
Πληρωτέο ποσό:
0

Ο αρ. ταυτότητας / κωδικός ΙΔΕΕΑΦ είναι απαραίτητος για την μοριοδότησή σας, εφόσον είστε φαρμακοποιός.

Αν δεν έχετε κάνει ήδη τη δωρεάν εγγραφή σας στο ΙΔΕΕΑΦ, πατήστε εδώ.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία παρακάτω και δεν θα λάβετε τα μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που αντιστοιχούν στο συνέδριο.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία παρακάτω.


Παραστατικό:

Προσωπικά στοιχεία

Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά με κεφαλαία γράμματα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στη διαδικασία της εγγραφής σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανώτρια εταιρεία Noufio, στο τηλέφωνο 210-2775219


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με την ηλεκτρονική μου εγγραφή, συναινώ ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η εταιρεία διοργάνωσης και υποστήριξης του Συνεδρίου, NOUFIO, να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία της εγγραφής μου για τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ή αποστολή ηλεκτρονικής και έντυπης αλληλογραφίας που αφορούν το Συνέδριο καθώς και για την αποστολή πληροφοριών & ενημερώσεων για παρόμοιες διοργανώσεις (συνεδρίων, ημερίδων, εκθέσεων) και για υπηρεσίες ή προϊόντα στον τομέα της υγείας & της ευεξίας.

Ολοκλήρωση συμμετοχής

Πατώντας εγγραφή, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Θα χρειαστεί χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Προσοχή: Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα πρέπει να παραμείνετε στο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, περιμένοντας το σύστημα να σας ανακατευθύνει εδώ.

Στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την πληρωμή και επιστρέφοντας εδώ, θα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σας και θα λάβετε email με το παραστατικό που δηλώσατε.

Δεν έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία